Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Kies je categorie..
  Filters
  Instellingen
  Zoek

  Persoonlijke beschermingsmiddelen

  Wil je persoonlijke beschermingsmiddelen kopen?

  Op deze pagina van Bouwsales.nl vinden doe-het-zelvers en professionals alles wat te maken heeft met persoonlijke beschermingsmiddelen voor tijdens het klussen. Je vindt niet alleen het meest uitgebreide assortiment PBM, ook in prijs is het assortiment zeer onderscheidend. Natuurlijk krijg je bij Bouwsales.nl ook de goede service die je mag verwachten.


   

  Heb je vragen over jouw klus of project? Ontbreekt er nog een artikel in ons assortiment? Neem dan gerust contact op met het ervaren team van Bouwsales.nl! Dat kan via de mail op klantenservice@bouwsales.nl, telefonisch op 0224-273361 of spreek direct met een professional via de chat!

  Comfortabele en gecertificeerde persoonlijke bescherming bij Bouwsales.nl

  Of het nou gaat om gehoordbescherming, werkschoenen, jassen of veiligheidshelmen voor de bouw. Jij klust het beste als het comfortabel zit! Of het nou gaat om persoonlijke beschermingsmiddelen die jou comfortabel droog en warm houden, in alle gevallen draait het ook om veiligheid. In ons assortiment is dus alleen het beste van het beste te vinden.

  Gehoordbescherming uniek in assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen

  Zoekt u unieke gehoorbescherming voor tijdens het klussen? Maak kennis met dit assortiment. Naast dat het assortiment gehoorbescherming met digitale gehoorkappen, gehoorkappen, oordopjes, oordoppen en accessoires erg ruim is opgezet, biedt het ook unieke artikelen om naast veilig werken ook lekker te werken. Ingebouwde functionaliteiten als digitale radio, bluetooth en ingebouwde MP3 zijn aanwezig. Zo neemt u op een heerlijke manier afstand van een laaiwarige omgeving.

  Persoonlijke beschermingsmiddelen bestellen op Bouwsales.nl

  De juiste PBM zijn gemakkelijk te bestellen via Bouwsales.nl. Kies eenvoudig de juiste maat en eigenschappen via de filters. Heb je toch vragen over een bepaald product? Vraag het dan gerust aan onze specialisten in de chat.

  Bouwsales.nl, voor 17:00 besteld? volgende dag in huis! gratis bezorging vanaf 75,-* bezorging in heel Europa voor thuisklussers & ondernemers