✅ Altijd sale ✅ Uitstekende klantenservice
Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Kies je categorie..
    Filters
    Instellingen
    Zoek
    RSS

    Blog berichten van '2018' 'december'

    Alles over bouten met een DIN/ISO normering
    0 Alles over bouten met een DIN/ISO normering

    Hoe zit dat nou precies met bouten die een DIN of ISO normering hebben? Waarom is dat? En wat is het überhaupt het verschil tussen DIN en ISO? Dat soort vragen worden in dit blog beantwoord! Zo lees je bijvoorbeeld alles wat je moet weten over bouten met een DIN 913 norm bijvoorbeeld. Na het lezen van dit blog weet je onder andere dat DIN 913 vergelijkbaar is met ISO 4026. Je weet ook waarom die DIN en ISO normeringen zijn ingevoerd. Zonder te veel te verklappen: het zorgt ervoor dat jij ongestoord kan klussen!

    Alle soorten schroefdraad in een tabel
    0 Alle soorten schroefdraad in een tabel

    Schroefdraad is er in allerlei soorten en maten, ieder voor zijn eigen toepassing. In dit blog zetten we alle soorten schroefdraad op een rijtje!

    Welke sleutelmaat hoort bij welke bout en moer?
    0 Welke sleutelmaat hoort bij welke bout en moer?

    Als je eenmaal een set bouten en moeren gevonden hebt die geschikt zijn voor jouw klus is het natuurlijk nog de vraag hoe je deze gaat bevestigen. Welke maat moet de steeksleutel nou hebben bij een bepaalde bout of moer? Dat hebben we in dit blog overzichtelijk in een tabel gezet!

    Koekje erbij?

    Wij maken gebruik van cookies om u de beste ervaring te bieden bij het gebruik van onze website. Indien u op “Accepteren” klikt, gaat u daarmee akkoord. Bekijk ons cookiebeleid.

    Accepteren