Kies je categorie
Menu

Bouwmaterialen

Voordelige bouwproducten bij Bouwsales.nl kopen?

Ga je als doe-het-zelver of als professional bezig met een bouwproject en ben je op zoek naar materiaal om een dak te leggen? Dan ben je bij Bouwsales.nl aan het juiste adres. Met een ruim aanbod aan bouwmaterialen vind je ongetwijfeld de juiste bouwproducten. Ook in prijs is het assortiment zeer onderscheidend. Natuurlijk krijg je bij een online bouwmarkt als Bouwsales.nl ook de goede service die je mag verwachten.


 

Uitgebreid assortiment bouwmaterialen

Ben je op zoek naar materialen voor jouw bouwproject? Ons assortiment is gespecialiseerd in materialen voor de ruwbouw. Zo vindt je op Bouwsales.nl alle materialen voor een dakconstructie, het huidige dak te verbeteren met goed isolatiemateriaal of om een nieuw ventilatiepunt aan te leggen. Voor het bouwen van een dak zijn verschillende materialen nodig zoals beschermfolies, loodvervangers voor een waterdichte laag, dakkleden en dakdoorvoeren. Als je ruwbouwproject af is, maar nog op zoek bent naar materialen voor de afwerking van je klusproject ben je bij Bouwsales.nl aan het juiste adres. Zo heeft bouwsales een ruim aanbod aan bevestigingsmaterialen zoals schroeven, bouten en moeren. Maar ook producten voor de échte afwerking van een woning, zoals hang- en sluitwerk en bouwbeslag.Kortom, een uitgebreid assortiment zoals je dat zou verwachten van een online bouwmarkt als Bouwsales.nl

Vragen over onze bouwmaterialen?

Heb je vragen over jouw klus of project? Ontbreekt er nog een artikel in ons assortiment? Neem dan gerust contact op met het ervaren team van Bouwsales.nl! Dat kan via de mail op klantenservice@bouwsales.nl, telefonisch op 0224-273361 of spreek direct met een professional via de chat!

Bouwsales.nl is dé online bouwmarkt

Waarom? Dat lees je in dit blog! In tegenstelling tot een traditionele bouwmarkt bestel je de ruim 700 bouwmaterialen die op voorraad zijn met een paar klikken op de knop. Geen zoekwerk in lange gangpaden, je bestelt alles voor jouw klus- of bouwproject gemakkelijk online bij Bouwsales.nl. Onze specialisten zitten klaar achter de chat om jou te helpen mocht je vragen hebben.

Bouwsales.nl voor 23:59 besteld? volgende dag in huis!  voor 10.00 besteld? Vanavond geleverd! bezorging in heel Europa voor thuisklussers & ondernemers