✅ Altijd sale ✅ Uitstekende klantenservice
Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Kies je categorie..
    Filters
    Instellingen
    Zoek

    Deurvastzetters

    Wil je een deurvastzetter kopen?

    Op deze pagina van Bouwsales.nl vinden doe-het-zelvers en professionals alles wat te maken heeft met deurvastzetters. Je vindt niet alleen een zeer compleet assortiment deurvastzetters, ook in prijs is het assortiment zeer onderscheidend. Natuurlijk krijg je bij Bouwsales.nl ook de goede service die je mag verwachten.


    Heb je vragen over jouw klus of project? Ontbreekt er nog een artikel in ons assortiment hang- & sluitwerk? Neem dan gerust contact op met het ervaren team van Bouwsales.nl! Dat kan via de mail op klantenservice@bouwsales.nl, telefonisch op 0224-273361 of spreek direct met een professional via de chat!

    Deurvastzetters bij Bouwsales.nl van eenvoudige deurklem tot luxe magnetische deurvastzetter

    Het assortiment deurvastzetters biedt vele soorten deurvastzetters van aluminium, roestvaststaal, RVS en aluminium en staal. De deurvastzetters van Bouwsales.nl vind je tevens in verschillende uitvoeringen, liggend of met voerplaat. Met meer dan 30 verschillende deurvastzetters kent de webshop een zeer volledig assortiment dat met zorg en vakmanschap is samengesteld. Ze bieden je meerdere voordelen. Zo is duurzaamheid een veelgehoord argument om een deurvastzetter aan te schaffen. Doordat je niet continu de buitendeur hoeft te openen voorkom je schade aan de wand en verf van de deur. Natuurlijk bieden de deurvastzetters van Bouwsales.nl ook een hoop gemak. In- en uitlopende mensen hoeven niet continu de deur open of dicht te doen.

    Deurvastzetters bestellen op Bouwsales.nl

    Als je een deurvastzetter online wilt bestellen op Bouwsales.nl adviseren wij je de specificaties van het betreffende deurvastzetter goed te lezen. Zo weet je zeker dat de montage succesvol zal eindigen. Wel zo handig. In de productomschrijving van de betreffende deurvastzetter staat wat geleverd wordt bij jouw bestelling.

    Jouw hang- en sluitwerk maak je compleet op Bouwsales.nl

    Natuurlijk ben jij niet alleen voor jouw favoriete deurvastzetter aan het juiste adres bij Bouwsales.nl. Bouwsales.nl voorziet jou namelijk ook van een compleet assortiment hang- en sluitwerk, van deurautomaten tot tuinbeslag. Scoor onder andere jouw onzichtbare scharnieren en deurdrangers altijd voordelig op Bouwsales.nl en maak jouw hang- en sluitwerk compleet!

    Bouwsales.nl, ?voor 23:59 besteld? volgende dag in huis! ? voor 10.00 besteld? Vanavond geleverd! ? bezorging in heel Europa ? voor thuisklussers & ondernemers

     

    Toon als Tabel Lijst
    Sorteren op
    Tonen per pagina

    Deurvastzetter 80mm ZE-80 Design zilver

    1196463
    € 131,59 incl. BTW stuk incl. BTW
    Pijl Prijs per stuk

    Levertijd: Leverdatum onbekend

    Deurvastzetter aluminium f1 120mm 1046-02

    1331732
    € 77,90 incl. BTW stuk incl. BTW
    Pijl Prijs per stuk

    -

    Deurvastzetter aluminium f1 120mm 1061-31

    1331736
    € 53,57 incl. BTW stuk incl. BTW
    Pijl Prijs per stuk

    -

    Deurvastzetter aluminium f1 120mm 1062-31

    1331739
    € 49,91 incl. BTW stuk incl. BTW
    Pijl Prijs per stuk

    -

    Deurvastzetter aluminium f1 30mm 1027-31

    1331710
    € 48,62 incl. BTW stuk incl. BTW
    Pijl Prijs per stuk

    Levertijd: Leverdatum onbekend

    Deurvastzetter aluminium f1 60mm 1044-02

    1331726
    € 65,94 incl. BTW stuk incl. BTW
    Pijl Prijs per stuk

    -

    Deurvastzetters

    Filter by:

    Clear All
    Min: € 2,00 Max: € 185,00
    2 185

    Koekje erbij?

    Wij maken gebruik van cookies om u de beste ervaring te bieden bij het gebruik van onze website. Indien u op “Accepteren” klikt, gaat u daarmee akkoord. Bekijk ons cookiebeleid.

    Accepteren