✅ Altijd sale ✅ Uitstekende klantenservice
Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Kies je categorie..
  Filters
  Instellingen
  Zoek

  Ankerwerk

  Voordelig ankerwerk bij Bouwsales.nl kopen?

  Ga je als doe-het-zelver of als professional aan de slag met het verbouwen van het balkenplafond, veranda, carpot of een nieuwe vloer? Dan is het bouwen van een stevige constructie van belang. Het ankerwerk van Bouwsales.nl is onder andere geschikt voor houtverbindingen, kozijnverbindingen, spouwverbindingen. Je vindt niet alleen het meest uitgebreide assortiment aan ankerwerk, ook in prijs is het assortiment zeer onderscheidend. Natuurlijk krijg je bij Bouwsales.nl ook de goede service die je mag verwachten.


   

  Uitgebreid assortiment ankerwerk

  Bouwsales.nl heeft een uitgebreid assortiment aan soorten ankerwerk voor zowel de professionele vakman als de doe-het-zelver. Van diverse hoekankers, hijsogen, kozijnstelbeugels, balkdragers, raveeldragers tot lijmspouwankers. De verschillende typen balkdragers en raveeldragers in het assortiment zijn uitstekend geschikt voor het maken van zware balkcontructies. Door de verschillende maten anker is het assortiment geschikt voor veelzijdig gebruik; de grotere maten worden gebruikt voor kozijnen, ramen en betonwerk, waarbij de kleinere maten gebruikt kunnen worden bij meubelwerk. Heb je nog ondersteunende materialen nog voor het bevestigen van het ankerwerk? Neem dan gerust een kijkje in ons ruime assortiment bevestigingsmaterialen, profielenhandgereedschap of electrisch gereedschap. Ben je bezig met ruwbouw? Dan kunnen we ons zo voorstellen dat het handig is om gelijk een paar draadeinden mee te bestellen! Op bouwsales.nl zijn alle producten te vinden om iets stevig te verankeren, voor iedere materiaalsoort is wel iets te vinden. 

  Vragen over ons ankerwerk?

  Heb je vragen over jouw klus of project? Ontbreekt er nog een artikel in ons assortiment? Neem dan gerust contact op met het ervaren team van Bouwsales.nl! Dat kan via de mail op klantenservice@bouwsales.nl, telefonisch op 0224-273361 of spreek direct met een professional via de chat! 

  Ankerwerk bestellen op Bouwsales.nl

  Het ankerwerk is gemakkelijk te bestellen, via de filters op de overzichtspaginas maak je een goede selectie aan de hand van jouw wensen.

  Bouwsales.nl voor 23:59 besteld? volgende dag in huis!  voor 10.00 besteld? Vanavond geleverd! bezorging in heel Europa voor thuisklussers & ondernemers