Kies je categorie
Menu

Deurdrangers / deursluiters

Deurdranger kopen?

Op deze pagina van Bouwsales.nl vinden doe-het-zelvers en professionals alles wat te maken heeft met deurdrangers. Je vindt niet alleen het meest volledige aanbod deurdrangers, van accessoires tot complete systemen, ook in prijs is het assortiment zeer onderscheidend. Natuurlijk krijg je bij Bouwsales.nl ook een goede service, zoals je mag verwachten.


Heb je vragen over jouw klus of project? Ontbreekt er nog een artikel in ons assortiment? Neem dan gerust contact op met het ervaren team van Bouwsales.nl! Dat kan via de mail op klantenservice@bouwsales.nl, telefonisch op 0224-273361 of spreek direct met een professional via de chat!

Zo monteer je een deurdranger

Zo stel je een deurdranger af

De draairichting van een deur bepalen

Voordat je een deurdranger gaat bestellen is het van belang om de draairichting van de deur te bepalen, dan weet je precies welk artikel je moet bestellen en welke accessoires je nodig hebt! In onderstaande video wordt dit duidelijk uitgelegd:

 

De voordelen van een deurdranger

Een deurdranger is een goede manier om deuren te beschermen en om energie te besparen. Deze systemen zorgen er namelijk voor dat deuren automatisch sluiten. Zo blijven er geen deuren openstaan waardoor warme of koele lucht niet in de buitenlucht kan ontsnappen. Er zijn verschillende soorten deurdrangers, strak afgewerkte inbouw deurdrangers, traditionele opbouw deurdrangers of vrijloop deurdrangers om de veiligheid bij noodgevallen te verhogen.

Deurdrangers bestellen op Bouwsales.nl

Er zijn verschillende soorten deurdrangers te bestellen op deze webshop, uitgerust zonder arm, met glijarm of met een normale arm. Iedere deurdranger wordt geleverd met een duidelijke montagehandleiding die het installeren makkelijk en duidelijk maakt.

Bouwsales.nl voor 23:59 besteld? volgende dag in huis!  voor 10.00 besteld? Vanavond geleverd! bezorging in heel Europa voor thuisklussers & ondernemers