Voor 23.59 besteld, morgen geleverd*✅ Altijd sale ✅ Uitstekende klantenservice
Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Kies je categorie..
  Filters
  Instellingen
  Zoek
  RSS

  Blog

  Multitools - Alles wat je moet weten over aansluitingen en accessoires!
  0 Multitools - Alles wat je moet weten over aansluitingen en accessoires!

  In deze 'multitool' wegwijzer vertellen we álles over aansluitingen (van starlock tot universeel) en de beschikbare accessoires, zaagjes, etc. Want we kunnen ons goed voorstellen dat je inmiddels door de bomen het bos niet meer ziet... In dit blog maken we aan de hand van een aantal plaatjes overzichtelijk wat er nou allemaal te verkrijgen is en vooral waar je op moet letten bij het aanschaffen van multi tool accessoires. 

  Op zoek naar een schuifdeursysteem?
  0 Op zoek naar een schuifdeursysteem?

  Advies nodig bij het zoeken naar een nieuw schuifdeursysteem? Bouwsales.nl is dé plek om uit een ruim assortiment het juiste schuifdeursysteem te kiezen. In alle soorten, kleuren en maten zijn deze systemen bij ons te verkrijgen. In deze blog nemen wij je mee door de mogelijkheden en geven wij enkele tips voor het maken van en keuze.

   

  0 Het basisgereedschap van iedere gereedschapskist

  Of je nou als doe-het-zelver of professional aan het klussen gaat heb je natuurlijk goed basisgereedschap nodig. Welk gereedschap moet je hebben? Hieronder beschrijven we welk basisgereedschap in iedere gereedschapskist zou moeten zitten om in ieder geval alle basis klussen uit te voeren.

  Basisgereedschap gereedschapskist

  Kies vo...

  Tips voor het bestellen van balkdragers en raveeldragers
  0 Tips voor het bestellen van balkdragers en raveeldragers

  Op Bouwsales.nl, dé online bouwmarkt, zijn allerlei balkdragers en raveeldragers te vinden, als onderdeel van meer dan 1.500 ankerwerk producten. Naast een breed assortiment zijn deze houtverbindingen ook in prijs zeer onderscheidend. De meeste balkdragers zijn van het merk GB Bodegraven, echt een topmerk als het gaat om dit soort artikelen. GB specialiseert zich namelijk in ankerwerk en staan daarmee ook al jaren bekend om hun hoge kwaliteit. 

  In dit blog gaan we verder in op de verschillende soorten balkdragers die er zijn, wat de verschillen zijn tussen een balkdrager en een raveeldrager en leggen we uit hoe je een balkdrager het beste kunt monteren!

  VIDEO - zo monteer je een deurdranger (inclusief afstellen)
  0 VIDEO - zo monteer je een deurdranger (inclusief afstellen)

  2 video's deze keer! Een video over het monteren van een deurdranger, na het monteren wil je natuurlijk dat de deurdranger ook perfect wordt afgesteld. Daarom hebben we nog een video gemaakt waarin wordt uitgelegd hoe je precies de sluitkracht, openingsdemping, etc. af kunt stellen!

  VIDEO - De draairichting van een deur bepalen doe je zo!
  0 VIDEO - De draairichting van een deur bepalen doe je zo!

  Zie je door de bomen het bos niet meer? Wat is nou DIN 1, DIN 2, DIN Links, DIN Rechts, ... Het is beter om nog even zeker te weten hoe de draairichting van jou deur nou precies wordt 'genoemd' in vaktermen. In deze video wordt duidelijk gemaakt hoe je het beste de draairichting van een deur kan bepalen.

  VIDEO - Zo meet je de PC-maat en doornmaat
  0 VIDEO - Zo meet je de PC-maat en doornmaat

  In deze video wordt duidelijk gemaakt hoe je het beste de PC-maat en de doornmaat van een slot kunt opmeten. Zo weet je zeker dat je op Bouwsales.nl niet alleen het voordeligste, maar ook het juiste slot bestelt!

   

  VIDEO - Hoe meet je een cilinder?
  0 VIDEO - Hoe meet je een cilinder?

  In deze video wordt duidelijk gemaakt hoe je een cilinder van een deurslot op kunt meten!

   

  Alles over bouten met een DIN/ISO normering
  0 Alles over bouten met een DIN/ISO normering

  Hoe zit dat nou precies met bouten die een DIN of ISO normering hebben? Waarom is dat? En wat is het überhaupt het verschil tussen DIN en ISO? Dat soort vragen worden in dit blog beantwoord! Zo lees je bijvoorbeeld alles wat je moet weten over bouten met een DIN 913 norm bijvoorbeeld. Na het lezen van dit blog weet je onder andere dat DIN 913 vergelijkbaar is met ISO 4026. Je weet ook waarom die DIN en ISO normeringen zijn ingevoerd. Zonder te veel te verklappen: het zorgt ervoor dat jij ongestoord kan klussen!

  Alle soorten schroefdraad in een tabel
  0 Alle soorten schroefdraad in een tabel

  Schroefdraad is er in allerlei soorten en maten, ieder voor zijn eigen toepassing. In dit blog zetten we alle soorten schroefdraad op een rijtje!