✅ Altijd sale ✅ Uitstekende klantenservice
Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Kies je categorie..
  Filters
  Instellingen
  Zoek
  RSS

  Blog

  GEZE ActiveStop producten

  Meer comfort voor uw huis
  Onze GEZE ActiveStop stopt deuren zacht, sluit ze stil en houdt ze comfortabel open. Zo kunt u comfortabeler dan ooit uw kamer betreden, met lege handen. Daarmee behoren knallende deuren, vastgeklemde vingers en beschadigde wanden of meubels tot het verleden. Het nieuwe GEZE...

  Nooit meer een deur open laten staan? Zoek de juiste deurdranger voor jou
  Nooit meer een deur open laten staan? Zoek de juiste deurdranger voor jou

  “Ben je soms in de kerk geboren?”, een uitspraak die niet meer gebruikt hoeft te worden door het toepassen van deurdrangers. Deurdrangers zorgen ervoor dat deuren automatisch sluiten, waardoor deuren die ongewenst open blijven staan verleden tijd zijn. Bij het openen van de deur zal er extra kracht ...

  Welke kit heb jij nou nodig voor jouw klus?
  0 Welke kit heb jij nou nodig voor jouw klus?
  Op zoek naar de juiste kitsoort voor jouw klus? Heb je een afdichtingskit nodig voor je voegen, of een Lijmkit voor de montage? Elke klus heeft zijn eigen kit, of het nou afwerking is van je sanitair of het verbinden van verschillende materialen. Met zoveel verschillende soorten kit komt de vraag; Welke kit heb ik nou nodig voor mijn klus? In dit blog leggen we uit wat de verschillen zijn tussen de soorten kit en waar je ze voor gebruikt.
  Je trapleuning monteren met trapleuninghouders van Bouwsales!
  0 Je trapleuning monteren met trapleuninghouders van Bouwsales!
  Een mooie trapleuning maakt je trappengat helemaal af. Met de trapleuninghouders van Bouwsales.nl kun je zorgen dat jouw trappengat compleet wordt. In dit blog leggen we uit welke trapleuninghouders er zijn en welke stappen jij moet ondernemen om je nieuwe trapleuning te bevestigen met behulp van trapleuninghouders.
  Multitools - Alles wat je moet weten over aansluitingen en accessoires!
  0 Multitools - Alles wat je moet weten over aansluitingen en accessoires!

  In deze 'multitool' wegwijzer vertellen we álles over aansluitingen (van starlock tot universeel) en de beschikbare accessoires, zaagjes, etc. Want we kunnen ons goed voorstellen dat je inmiddels door de bomen het bos niet meer ziet... In dit blog maken we aan de hand van een aantal plaatjes overzichtelijk wat er nou allemaal te verkrijgen is en vooral waar je op moet letten bij het aanschaffen van multi tool accessoires. 

  Op zoek naar een schuifdeursysteem?
  0 Op zoek naar een schuifdeursysteem?

  Advies nodig bij het zoeken naar een nieuw schuifdeursysteem? Bouwsales.nl is dé plek om uit een ruim assortiment het juiste schuifdeursysteem te kiezen. In alle soorten, kleuren en maten zijn deze systemen bij ons te verkrijgen. In deze blog nemen wij je mee door de mogelijkheden en geven wij enkele tips voor het maken van en keuze.

   

  0 Het basisgereedschap van iedere gereedschapskist

  Of je nou als doe-het-zelver of professional aan het klussen gaat heb je natuurlijk goed basisgereedschap nodig. Welk gereedschap moet je hebben? Hieronder beschrijven we welk basisgereedschap in iedere gereedschapskist zou moeten zitten om in ieder geval alle basis klussen uit te voeren.

  Basisgereedschap gereedschapskist

  Kies vo...

  Tips voor het bestellen van balkdragers en raveeldragers
  0 Tips voor het bestellen van balkdragers en raveeldragers

  Op Bouwsales.nl, dé online bouwmarkt, zijn allerlei balkdragers en raveeldragers te vinden, als onderdeel van meer dan 1.500 ankerwerk producten. Naast een breed assortiment zijn deze houtverbindingen ook in prijs zeer onderscheidend. De meeste balkdragers zijn van het merk GB Bodegraven, echt een topmerk als het gaat om dit soort artikelen. GB specialiseert zich namelijk in ankerwerk en staan daarmee ook al jaren bekend om hun hoge kwaliteit. 

  In dit blog gaan we verder in op de verschillende soorten balkdragers die er zijn, wat de verschillen zijn tussen een balkdrager en een raveeldrager en leggen we uit hoe je een balkdrager het beste kunt monteren!

  VIDEO - zo monteer je een deurdranger (inclusief afstellen)
  0 VIDEO - zo monteer je een deurdranger (inclusief afstellen)

  2 video's deze keer! Een video over het monteren van een deurdranger, na het monteren wil je natuurlijk dat de deurdranger ook perfect wordt afgesteld. Daarom hebben we nog een video gemaakt waarin wordt uitgelegd hoe je precies de sluitkracht, openingsdemping, etc. af kunt stellen!

  VIDEO - De draairichting van een deur bepalen doe je zo!
  0 VIDEO - De draairichting van een deur bepalen doe je zo!

  Zie je door de bomen het bos niet meer? Wat is nou DIN 1, DIN 2, DIN Links, DIN Rechts, ... Het is beter om nog even zeker te weten hoe de draairichting van jou deur nou precies wordt 'genoemd' in vaktermen. In deze video wordt duidelijk gemaakt hoe je het beste de draairichting van een deur kan bepalen.