✅ Altijd sale ✅ Uitstekende klantenservice
Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Kies je categorie..
  Filters
  Instellingen
  Zoek

  Bouwbeslag

  Voordelig bouwbeslag bij Bouwsales.nl kopen?

  Ben je als doe-het-zelver of als professional op zoek naar bouwbeslag? Het bouwbeslag op Bouwsales.nl is onder andere geschikt voor ramen, deuren en badkamers. Je vindt niet alleen het meest uitgebreide assortiment aan bouwbeslag, ook in prijs is het assortiment zeer onderscheidend. Natuurlijk krijg je bij Bouwsales.nl ook de goede service die je mag verwachten. 


   

  Uitgebreid assortiment Bouwbeslag

  Bouwbeslag is een ruim begrip dat staat voor alle onderdelen op deuren, ramen of kozijnen. Deurbeslag maakt je binnen- of buitendeur helemaal af. Maak je buitendeur compleet met een van onze brievenbussen of deurbellen. Wil je je huis beveiligen tegen inbrekers, dan biedt een veiligheidsschild de ideale oplossing tegen inbraak. Een veiligheidsschild maakt het inbrekers lastig om binnen te komen, omdat de sloten een kerntrekbeveiliging hebben. Extra maatregelen tegen inbrekers kan je treffen met een van onze deurspionnen, zo zie je eenvoudig wie er voor de deur staat. Wil je het huis aan de binnenkant opfleuren? Kleed dan je saaie binnendeuren aan met een van onze moderne of klassieke deurklinken of neem een kijke in ons assortiment aan meubelbeslag. Ben je opzoek naar iets anders dan deurbeslag?  In ons assortiment vind je onder andere ook meubelbeslag, gardarobesystemen, handdoek- en jashaken, leunighouders en postkasten, maar ook de immens populaire schuifdeur- en barndoorsystemen mogen natuurlijk niet ontbreken. Er zijn ook voordelige zorgproducten te vinden bij het bouwbeslag, van anti-slip strips tot en met handige grepen en rolstoelvriendelijke drempels. Heb je het juiste bouwbeslag gevonden, maar ontbreekt het bijbehorende gereedschap nog? Neem dan gerust een kijkje in ons ruime assortiment aan handgereedschap of electrisch gereedschap.

  Vragen over ons bouwbeslag?

  Heb je vragen over jouw klus of project? Ontbreekt er nog een artikel in ons assortiment? Neem dan gerust contact op met het ervaren team van Bouwsales.nl! Dat kan via de mail op klantenservice@bouwsales.nl, telefonisch op 0224-273361 of spreek direct met een professional via de chat!

  Tips voor het aanschaffen van bouwbeslag

  In onderstaande video's worden bruikbare tips gegeven die je helpen bij het zoeken van het juiste artikel. Zo weet je zeker dat je iets bestelt dat ook daadwerkelijk past!

  Hoe bepaal je de draairichting van een deur?

  Om te bepalen of de deur links- of rechtsdraaiend is ga je aan de kant van de deur staan waar de deur naartoe draait. Kijk waar de schanieren zijn gemonteerd. Zijn de schanieren aan de linkerkant gemonteerd, dan heb je een linksdraaiende deur. Zijn de schanieren aan de rechterkant gemonteerd, dan heb je een rechtsdraaiende deur. In onderstaande video wordt duidelijk uitgelegd hoe de draairichting van de deur te bepalen is.

  Hoe meet je een cilinderslot op?

  Een standaard cilinderslot is 60mm lang, maar hoe meet je de maat van een cilinderslot eenvoudig zelf op? De lengte van het cilinderslot is afhankelijk van de dikte van de deur. Meet de huidige cilinder op vanaf het midden van een slot, meet de lengte aan de linkerkant en daarna aan de rechterkant. In de onderstaande video wordt uitgelgd hoe een cilinderslot kan worden opgemeten.

   

  Bouwbeslag bestellen op Bouwsales.nl

  Het kan niet anders dat het bouwbeslag die jij nodig hebt tegen een scherpe prijs op bouwsales.nl te bestellen zijn. Bedenk je ook dat de producten die je helpen met het monteren van het bouwbeslag ook via deze webshop te bestellen zijn tegen lage prijzen. Een boorschroefmachine, handgereedschap of een bitset is natuurlijk erg handig zodra je aan het klussen gaat!

  Bouwsales.nl voor 23:59 besteld? volgende dag in huis!  voor 10.00 besteld? Vanavond geleverd! bezorging in heel Europa voor thuisklussers & ondernemers