Kies je categorie
Menu

Ladders & Trappen

Wil je ladders & trappen kopen?

Op deze pagina van Bouwsales.nl vinden doe-het-zelvers en professionals alles wat te maken heeft met klimmaterialen en dan met name: ladders & trappen. Je vindt niet alleen het meest volledige assortiment ladders & trappen, ook in prijs is het assortiment zeer onderscheidend. Natuurlijk krijg je bij Bouwsales.nl ook de goede service die je mag verwachten.


Heb je vragen over jouw klus of project? Ontbreekt er nog een artikel in ons assortiment? Neem dan gerust contact op met het ervaren team van Bouwsales.nl! Dat kan via de mail op klantenservice@bouwsales.nl, telefonisch op 0224-273361 of spreek direct met een professional via de chat!

Ladders & trappen in alle lengtes en soorten bij Bouwsales.nl

Het assortiment ladders & trappen is erg uitgebreid, voor iedere klus en toepassing is wel een geschikte ladder of trap te vinden. Het team van Bouwsales.nl heeft de veiligste ladders & trappen geselecteerd, zodat jij je alleen nog maar zorgen hoeft te maken om de klus die voorhanden is.

Ladders & trappen zonder verassingen bestellen op Bouwsales.nl

Op Bouwsales.nl worden direct de juiste verzendkosten berekend, je kunt je waarschijnlijk voorstellen dat wij een ladder van 7 meter lang niet zomaar aan PostNL mee kunnen geven Om die reden heeft het team van Bouwsales.nl een handige manier gezocht om de verzendkosten direct en eerlijk te tonen bij het afrekenen, zo kom je achteraf dus niet voor vervelende verassingen te staan!

Handig om rekening mee te houden in de aanschaf van ladders & trappen is de wijze van gebruik. Vraag je eerst af waar de ladder voor ingezet gaat worden en op welke manier je de ladder op kan bergen, dat bepaalt voor een groot deel het type ladder en de opberglengte die gewenst is. Het zou natuurlijk zonde zijn om een tweedelige reformladder te bestellen terwijl je beter een driedelige ladder of een telescoopladder had kunnen bestellen! Onze klantenservice staat je graag te woord via de chat, mocht je met vragen zitten.

Heb je de juiste ladder of trap in de winkelwagen geplaatst? Overweeg dan ook om valbeveiliging of hoofdbescherming mee te bestellen. Niet alleen makkelijk, maar vooral goed voor de veiligheid!  

Bouwsales.nl voor 23:59 besteld? volgende dag in huis!  voor 10.00 besteld? Vanavond geleverd! bezorging in heel Europa voor thuisklussers & ondernemers