✅ Altijd sale ✅ Uitstekende klantenservice
Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Kies je categorie..
    Filters
    Instellingen
    Zoek

    Onzichtbare scharnieren

    Wil je een onzichtbaar scharnier kopen?

    Op deze pagina van Bouwsales.nl vinden doe-het-zelvers en professionals alles wat te maken heeft met onzichtbare scharnieren. Je vindt niet alleen het meest volledigste en mooiste assortiment onzichtbare scharnieren, ook in prijs is het assortiment zeer onderscheidend. Natuurlijk krijg je bij Bouwsales.nl ook de goede service die je mag verwachten.


    Heb je vragen over jouw klus of project? Ontbreekt er nog een artikel in ons assortiment? Neem dan gerust contact op met het ervaren team van Bouwsales.nl! Dat kan via de mail op klantenservice@bouwsales.nl, telefonisch op 0224-273361 of spreek direct met een professional via de chat!

    Luxe onzichtbare scharnieren bij Bouwsales.nl

    Het assortiment onzichtbare scharnieren biedt vele soorten mooie scharnieren van Argenta, Instersteel en natuurlijk Kubica. Je vindt hier alles om deuren op een strakke manier weg te kunnen werken in het interieur. Zo heeft het team van Bouwsales.nl ook een brede selectie van accessoires en covers voor onzichtbare scharnieren geselecteerd, om er voor te zorgen dat de afwerking nog beter oogt en de installatie makkelijker verloopt. Enorm populair bij liefhebbers van design en een strakke afwerking, goede onzichtbare scharnieren zie je één keer tijdens het installeren. Eenmaal geïnstalleerd moet je echt goed je best doen om de scharnieren nog te zien, weet je ze toch te vinden dan zijn deze scharnieren prachtig afgewerkt waardoor ze alsnog een lust voor het oog zijn. Aan de hand van de filters op deze pagina is het gewenste product gemakkelijk te vinden.

    Mogen de scharnieren van jou best in het zicht geplaatst worden? Kijk dan eens tussen al onze andere scharnieren, of je nou gaat voor een landelijke, rustieke of een industriële uitstraling van jouw interieur. Er is voor ieder wat wils!

    Onzichtbare scharnieren bestellen op Bouwsales.nl

    Als je een onzichtbaar scharnier online wilt bestellen op Bouwsales.nl adviseren wij om de specificaties van het betreffende scharnier goed te lezen. Hier staat meer over de hoogte, lengte en materiaal van het scharnier. Zo weet je zeker dat je de juiste onzichtbare scharnieren besteld. In de productomschrijving van het betreffende scharnier staat wat geleverd wordt bij je bestelling. Wel zo handig. Wil je nog iets extras toevoegen aan de uitstraling van jouw interieur? Kijk dan eens bij het hang & sluitwerk. Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

    Bouwsales.nl voor 23:59 besteld? volgende dag in huis!  voor 10.00 besteld? Vanavond geleverd! bezorging in heel Europa voor thuisklussers & ondernemers

    Toon als Tabel Lijst
    Sorteren op
    Tonen per pagina

    Argenta 3D verstelbaar, onzichtbaar scharnier Invisible medium, mat chroom

    E390001
    € 31,96 incl. BTW stuk incl. BTW
    Pijl Prijs per stuk

    Levertijd: Leverdatum onbekend

    Argenta 3D verstelbaar, onzichtbaar scharnier Invisible small, mat chroom

    E390000
    € 26,81 incl. BTW stuk incl. BTW
    Pijl Prijs per stuk

    -

    Argenta 3D verstelbaar, onzichtbaar scharnier, invisible medium, mat wit ral 9016

    e390075
    € 43,17 incl. BTW stuk incl. BTW
    Pijl Prijs per stuk

    -

    Argenta 3D verstelbaar, onzichtbaar scharnier, invisible medium, mat zwart ral 9005

    e390076
    € 38,26 incl. BTW stuk incl. BTW
    Pijl Prijs per stuk

    -

    Argenta 3D verstelbaar, onzichtbaar scharnier, invisible small, mat wit ral 9016

    e390071
    € 37,29 incl. BTW stuk incl. BTW
    Pijl Prijs per stuk

    -

    Argenta 3D verstelbaar, onzichtbaar scharnier, invisible small, mat zwart ral 9005

    e390072
    € 34,27 incl. BTW stuk incl. BTW
    Pijl Prijs per stuk

    -

    Onzichtbare scharnieren

    Filter by:

    Clear All
    Min: € 6,00 Max: € 119,00
    6 119

    Koekje erbij?

    Wij maken gebruik van cookies om u de beste ervaring te bieden bij het gebruik van onze website. Indien u op “Accepteren” klikt, gaat u daarmee akkoord. Bekijk ons cookiebeleid.

    Accepteren