Kies je categorie
Menu

Nieten en brads

Nieten en brads bestellen online bestellen?

Op deze pagina van Bouwsales.nl, dé online bouwmarkt, zijn allerlei nieten en brads te vinden als onderdeel van een breed assortiment aan bevestigingsmaterialen. Nieten, brads, schietnagels en T-nagels. Op Bouwsales.nl bestel je alles voordelig en snel! Van topmerken als Senco, Paslode, DeWalt, Bosch, HiKoki (Hitachi) en meer! Uiteraard in allerlei soorten en maten dus kijk goed welk artikel geschikt is voor jouw tacker of spijkerpistool. Kom je er niet uit? Onze klantenservice helpt je graag verder via de chat! 


Heb je vragen over het aanbod brads en nieten? Neem dan gerust contact op met het ervaren team van Bouwsales.nl! Dat kan via de mail op klantenservice@bouwsales.nl, telefonisch op 0224-273361 of spreek direct met een professional via de chat!

Tips voor het bestellen van nieten en brads!

Hoe weet je welke brads er in jouw tacker passen? Ten eerste is van belang hoe lang de spijkers moeten zijn om zeker te zijn van een goede bevestiging. De lengte is vaak ook niet zon punt, je kan op de meeste tackers en spijkerpistolen wel meerdere lengtes gebruiken.

De dikte en lengte van een nagel/spijker/brad wordt vaak als volgt weergegeven: 1,40x40mm. In dit geval is 1,40de diameter, dat wordt bij dit soort artikelen vaak de draaddikte genoemt (ook wel Gauge, dit is een Amerikaanse maatvoering). 40mm staat in dit geval voor een lengte van 40mm.

Ook kan het voorkomen dat het magazijn van de tacker onder een hoek geplaatst is, de strips moeten dan dezelfde hoek hebben. Anders past het niet. Meestal is de hoek 20 graden.

Denk je ook aan persoonlijke bescherming (PBM)?

Persoonlijke beschermingsmiddelen, is essentieel om onbezorgd aan ieder klus te kunnen werken. Zeker als je aan de gang gaat met krachtig gereedschap zoals een tacker, nietpistool of spijkerpistool. Een veiligheidsbril en een paar beschermende handschoenen zijn dan erg verstandig! Voor machines en apparaten die meer herrie maken is gehoorbescherming ook verstandig... Een goede voorbereiding met de juiste bescherming kan veel narigheid voorkomen. We hebben een blog geschreven over de verschillende soorten persoonlijke beschermingsmiddelen en wat belangrijk is om in acht te nemen voor de aanschaf.

Bouwsales.nl is dé online bouwmarkt en doe het zelf winkel

Waarom? Dat lees je op ons blog, zoals in dit blog over alle voordelen van Bouwsales als bouwmarkt of over de online ijzerwarenwinkel Bouwsales.nl. In tegenstelling tot een traditionele bouwmarkt, ijzerwarenwinkel of doe het zelf winkel bestel je ruim 30.000 producten die op voorraad zijn met een paar klikken op de knop. Geen zoekwerk in lange gangpaden, je bestelt alles voor jouw klus-, doe-het-zelf of bouwproject gemakkelijk online bij Bouwsales.nl. Onze specialisten zitten klaar achter de chat om jou te helpen mocht je vragen hebben.

Bouwsales.nl voor 23:59 besteld? volgende dag in huis!  voor 10.00 besteld? Vanavond geleverd! bezorging in heel Europa voor thuisklussers & ondernemers