Kies je categorie
Menu

Deurbeslag

Sorteren op

Dictator HLS catch 50mm

Artikelnummer: 1197766
Gtin: 8717703542660
€ 28,88 incl. BTW
Prijs per 1 stuk
HLS-catch temperatuurpal, de oplossing om het kromtrekken van branddeuren te voorkomen en zodoende het gevaar van branddoorslag te vermijden.

De HLS-catch bestaat uit een staal verzinkte behuizing waarin een pen en veer zit opgesloten die wordt tegengehouden door een vaste stof. Als de behuizing middels de frontplaat tot ca. 65 graden is verhit (omgevingstemperatuur is dan al >500 graden),

Dan zal de vaste stof gaan smelten en zal de veer de pen uit de behuizing drukken. De pen zal in tegenoverliggende sluitplaatje lopen en hiermee zal de branddeur zijn vergrendeld en wordt zodoende kromtrekken van deur voorkomen.

Voor advies m.b.t. aantal HLS-catches en de plaatsing hiervan, zie de HLS-catch productpagina's. De HLS-catch is door Efectis getest en goedgekeurd.

Vandaag besteld, morgen geleverd

Deurbeslag online bestellen?

Op deze pagina van Bouwsales.nl vinden doe-het-zelvers en professionals alles wat te maken heeft met deurbeslag. Je vindt niet alleen het meest volledige aanbod deurbeslag, van deurkrukken tot en met toegangscontrole systemen, ook in prijs is het assortiment zeer onderscheidend. Natuurlijk krijg je bij Bouwsales.nl ook een goede service, zoals je mag verwachten.


Heb je vragen over jouw klus of project? Ontbreekt er nog een artikel in ons assortiment? Neem dan gerust contact op met het ervaren team van Bouwsales.nl! Dat kan via de mail op klantenservice@bouwsales.nl, telefonisch op 0224-273361 of spreek direct met een professional via de chat!

Zo bepaal je de draairichting van een deur

Voor veel producten, zoals deurdrangers en scharnieren is het van belang om eerst de draairichting van de deur te bepalen. Bovenstaande video helpt je daarbij!

 

 

Wat valt er onder deurbeslag?

Deurbeslag is een ruim begrip, deze categorie bevat alle producten die iets met deuren te maken hebben. Dus niet alleen de deurkrukken en beldrukkers, maar ook deurbuffers en deuropvangbeugels die de deur beschermen tegen openzwaaien of deurspionnen.

Deurbeslag bestellen op Bouwsales.nl

Deurbeslag is vaak het eerste waarmee bezoek in aanraking komt, of het nou is omdat ze op de deurbel drukken, een kamerdeur openen of iets in de brievenbus doen. Dit maakt deurbeslag ook een soort visitekaartje naar je gasten toe, een rammelende deurklink of een kapotte deurbel wil je dus voorkomen. Om die reden is het assortiment ook heel erg ruim. Strak en modern of juist een rustieke, landelijke uitstraling, er is voor ieder wat wils!

Bouwsales.nl voor 23:59 besteld? volgende dag in huis!  voor 10.00 besteld? Vanavond geleverd! bezorging in heel Europa voor thuisklussers & ondernemers