✅ Altijd sale ✅ Uitstekende klantenservice
Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Kies je categorie..
  Filters
  Instellingen
  Zoek

  Hang- en Sluitwerk

  Wil je hang- en sluitwerk online kopen?

  Op deze pagina van Bouwsales.nl vinden doe-het-zelvers en professionals alle soorten hang- en sluitwerk, waaronder de populaire onzichtbare scharnieren. Je vindt niet alleen het meest uitgebreide assortiment hang- en sluitwerk, ook in prijs is het assortiment zeer onderscheidend. Natuurlijk krijg je bij Bouwsales.nl ook de goede service die je mag verwachten.


   

  Heb je vragen over jouw klus of project? Ontbreekt er nog een artikel in ons assortiment? Neem dan gerust contact op met het ervaren team van Bouwsales.nl! Dat kan via de mail op klantenservice@bouwsales.nl, telefonisch op 0224-273361 of spreek direct met een professional via de chat!

  Belangrijke tips voor het aanschaffen van hang- en sluitwerk

  In onderstaande video's worden enkele belangrijke tips gegeven voor het kiezen van het juiste hang- en sluitwerk.

  De draairichting van de deur bepalen

  Opmeten van de doornmaat en pc-maat

   

   

  Voordelig hang- en sluitwerk bij Bouwsales.nl

  Deze categorie bevat alle soorten hang- en sluitwerk. Alles wat te maken heeft met scharnieren, van inboorpaumelles tot duimhengen. Maar ook strakke inbouw deurdrangers of cilinder sets voor sloten.

  Extra tips over het monteren van een deurdranger, het opmeten van een cilinder zijn te vinden op ons blog: de kluswyzer!

  Ontdek de voordelen van deurdrangers

  Extra toelichting behoeven de deurdrangers. Een uitkomst als je wenst dat deuren automatisch sluiten. Ze zorgen voor energiebesparing en voorkomen schade aan je deuren. Er zijn verschillende soorten deurdrangers, strak afgewerkte inbouw deurdrangers, traditionele opbouw deurdrangers of vrijloop deurdrangers om de veiligheid bij noodgevallen te verhogen. Wat een gemka. Ontdek dit unieke product direct!

  Hang- en sluitwerk bestellen op Bouwsales.nl

  Het kan niet anders dat het hang- en sluitwerk die jij nodig hebt tegen een scherpe prijs op bouwsales.nl te bestellen zijn. Bedenk je ook dat de producten die je helpen met het monteren van het bouwbeslag ook via deze webshop te bestellen zijn tegen lage prijzen. Een boorschroefmachine, handgereedschap of een bitset is natuurlijk erg handig zodra je aan het klussen gaat!

  Bouwsales.nl voor 23:59 besteld? volgende dag in huis!  voor 10.00 besteld? Vanavond geleverd! bezorging in heel Europa voor thuisklussers & ondernemers

  Hang- en Sluitwerk

  Onze subcategorieën