✅ Altijd sale ✅ Uitstekende klantenservice
Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Kies je categorie..
  Filters
  Instellingen
  Zoek

  Beschermingsmiddelen, PBM

  Voordelige persoonlijke beschermingsmiddelen bij Bouwsales.nl kopen?

  Het assortiment van Bouwsales.nl heeft een ruim aanbod aan persoonlijke beschermingsmiddel voor doe-het-zelvers en professionals. Van gehoorbescherming en veiligheidsbrillen tot werkkleding en bedrijfshulpverlening. Op Bouwsales.nl vind je het voordeligste assortiment aan hoge kwaliteit persoonlijke beschermingsmiddelen. Zo bestaat het assortiment beschermingsmiddel uit vertouwde merken als Peltor en 3M. Naast de scherpste prijs krijg je bij Bouwsales.nl ook de goede service die je mag verwachten.


   

  Uitgebreid assortiment Persoonlijke beschermingsmiddelen

  Snel nog even een klus afmaken of een belangrijke deadline halen, maar denk je daarbij wel altijd aan je eigen veiligheid of de veiligheid van anderen? Je eigen veiligheid is minstens net zo belangrijk als de klus die nog afgerond moet worden, daarom hecht Bouwsales.nl veel waarde aan goede persoonlijke beschermingsmiddelen. Zo bestaat ons ruime assortiment beschermingsmiddelen onder andere uit gehoor-, oog- en handbescherming, maar ook uit valbeveiliging en werkkleding. Goede werkkleding bestaat niet alleen uit een overall, maar ook uit bijbehorende werkschoenen, kniebeschermers en veiligheidshesjes. Tijdens het klussen kunnen er schadelijke dampen en fijnstoffen vrijkomen, waardoor je eigen gezondheid in gevaar kan komen. Met de juiste handschoenen, gehoorbescherming en oogbescherming kan dit voorkomen worden. Klussen hoeft niet onveilig te zijn zolang je zelf zorgdraagt voor de veiligheid.

  Vragen over onze beschermingsmiddelen?

  Heb je vragen over jouw klus of project? Ontbreekt er nog een artikel in ons assortiment? Neem dan gerust contact op met het ervaren team van Bouwsales.nl! Dat kan via de mail op klantenservice@bouwsales.nl, telefonisch op 0224-273361 of spreek direct met een professional via de chat!

  Persoonlijke beschermingsmiddelen bestellen op Bouwsales.nl

  Het kan niet anders dat de bevestigingsmaterialen die jij nodig hebt tegen een scherpe prijs op bouwsales.nl te bestellen zijn. Bedenk je ook dat de producten waarmee ook daadwerkelijk gemonteerd kan worden ook via deze webshop te bestellen zijn. Een boorschroefmachine of een bitset is natuurlijk erg handig zodra je aan het klussen gaat!

  Bouwsales.nl voor 23:59 besteld? volgende dag in huis!  voor 10.00 besteld? Vanavond geleverd! bezorging in heel Europa voor thuisklussers & ondernemers