Kies je categorie
Menu

Bevestigingsmaterialen

Voordelig bevestigingsmateriaal bij Bouwsales.nl kopen?

Het assortiment van Bouwsales.nl heeft een ruim aanbod aan bevestigingsmaterialen voor doe-het-zelvers en professionals. Van schroeven en bouten tot tape en tie-wraps. Op Bouwsales.nl vind je het voordeligste assortiment aan hoge kwaliteit bevestgingsmaterialen. Zo bestaat het assortiment bevestigingsmaterialen uit vertouwde merken als Kelfort, Fischer en Blackline. Naast de scherpste prijs krijg je bij Bouwsales.nl ook de goede service die je mag verwachten.


 

Uitgebreid assortiment bevestigingsmaterialen

Wanneer je twee materialen aan elkaar vast moet maken gebruik je bevestigingsmaterialen. Dit kan door middel van spannen, binden, hechten of knopen. Welke techniek en materialen je nodig hebt hangt af van het project. Ons assortiment heeft een uitgebreid aanbod aan veschillende bevestigingsmaterialen met verschillende bevestigingstechnieken;

  • Pluggen: Zodra een object bevestigd moet worden aan een niet-elastisch object worden pluggen gebruikt
  • Tie wraps / bundelbanden: Een sterk stuk plastic waarmee materialen aan elkaar strak getrokken kunnen worden.
  • Chemische verankeringen: Een bevestigingsoplossing om extreme lasten in beton- en metselwerk vrij van spreiddruk uit te kunnen oefenen.
  • Pennen: Voor het vastmaken van papier en karton.
  • Touwen: Dit is een sterk materiaal bestaande uit strengen van vezels die gebruikt kunnen worden bij het ophangen of verbinden van materialen.
  • Deuvels: Worden gebruikt bij het maken van onzichtbare houtverbindingen.
  • Ringen & platen: Een vlak bevestigingsmateriaal dat zorgt voor de verspreiding van de drukkracht, het afdichten van verbindingen of het beschermen van het materiaal.

Bevestigingsmaterialen op Bouwsales.nl zijn geselecteerd op een hoge kwaliteit, zodat je er op kan vertrouwen dat iets wat vast moet blijven zitten ook écht vast blijft zitten. Ben je bezig met ruwbouw? Kijk dan eens bij ons ankerwerk. Als je op zoek bent naar schroeven, zoals spaanplaatschroeven, of anti-inbraakschroeven  zijn in deze categorie ook de juiste pluggen te vinden. Heb je de juiste bevestigingsmaterialen, maar ontbreekt het bijbehorende gereedschap nog? Neem dan gerust een kijkje in ons ruime assortiment aan handgereedschap of electrisch gereedschap.

Vragen over onze bevestigingsmiddelen?

Heb je vragen over jouw klus of project? Ontbreekt er nog een artikel in ons assortiment? Neem dan gerust contact op met het ervaren team van Bouwsales.nl! Dat kan via de mail op klantenservice@bouwsales.nl, telefonisch op 0224-273361 of spreek direct met een professional via de chat!

Bevestigingsmaterialen bestellen op Bouwsales.nl

Het kan niet anders dat de bevestigingsmaterialen die jij nodig hebt tegen een scherpe prijs op bouwsales.nl te bestellen zijn. Bedenk je ook dat de producten waarmee ook daadwerkelijk gemonteerd kan worden ook via deze webshop te bestellen zijn. Een boorschroefmachine of een bitset is natuurlijk erg handig zodra je aan het klussen gaat!

Bouwsales.nl voor 23:59 besteld? volgende dag in huis!  voor 10.00 besteld? Vanavond geleverd! bezorging in heel Europa voor thuisklussers & ondernemers