✅ Altijd sale ✅ Uitstekende klantenservice
Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Kies je categorie..
  Filters
  Instellingen
  Zoek

  Persoonlijke beschermingsmiddelen kopen voor het klussen? Aankoopgids op Bouwsales.nl

  Persoonlijke beschermingsmiddelen kopen voor het klussen? Aankoopgids op Bouwsales.nl

  In dit blog lees je alles wat je moet weten over de verschillende soorten persoonlijke beschermingsmiddelen voor het klussen. Bij persoonlijke beschermingsmiddelen draait het niet alleen om veiligheid maar ook om comfort, in dit blog lees je waar je op moet letten als je bijvoorbeeld nieuwe werkschoenen wilt aanschaffen.

  PBM of persoonlijke beschermingsmiddelen

  Persoonlijke beschermingsmiddelen voor het klussen en de bouw staan ook wel bekend als "PBM", PBM is simpelweg een afkorting. Als puntje bij paaltje komt worden er dezelfde producten mee bedoeld. Op Bouwsales.nl is dit een hele grote productgroep, niet alleen met standaard beschermingsmiddelen maar ook met allerlei speciale beschermingsmiddelen zoals valbeveiliging of lasbescherming

  Persoonlijke beschermingsmiddelen voor ieder seizoen

  Goede bescherming betekent vaak ook extra materiaal, minder ventilatie en dus warmere kleding. Op zich geen probleem voor winterkleding. In koude en natte wintermaanden zijn waterdichte werklaarzen en warme, waterdichte werkkleding geen overbodige luxe. 

  Maar in de zomermaanden werk je een stuk prettiger in luchtige persoonlijke beschermingsmiddelen. Dit moet natuurlijk niet ten koste gaan van de beschermening. Op Bouwsales.nl zijn in ieder geval voldoende persoonlijke beschermingsmiddelen te vinden die uitermate geschikt zijn voor alle weersomstandigheden, waaronder de zomermaanden. 

  Gecertificeerde persoonlijke beschermingsmiddelen

  Als het gaat om gehoorbescherminghoofdbescherming of ademhalingsbescherming is het wel zo prettig om zeker te weten dat de PBM's een goede kwaliteit hebben. Om die reden hebben we hoofdzakelijk producten in het assortiment opgenomen die aan de geldende veiligheidsnormen voldoen. Op de productpagina wordt aangegeven aan welk keurmerk het artikel voldoet. Zeker als het gaat om de persoonlijke veiligheid is dit van groot belang om goed te bekijken voordat je de PBM bestelt via Bouwsales.nl.

  Plaats uw commentaar