✅ Altijd sale ✅ Uitstekende klantenservice
Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Kies je categorie..
    Filters
    Instellingen
    Zoek
    RSS

    Blog berichten van '2018' 'juli'

    Verschillende soorten deurdrangers
    0 Verschillende soorten deurdrangers

    Met arm, zonder arm, met vrijloop of juist zonder vrijloop. En dan hebben we het nog niet gehad over inbouw of opbouw deurdrangers. Zie je door de bomen het bos niet meer? In dit blog leggen we uit wat de verschillen zijn tussen de verschillende soorten deurdrangers, zo weet je zeker dat je straks de juiste bestelt!

    0 Klaar met bouwen? Ga verder met inrichten!

    Bouwsales.nl is dé plek om alles te bestellen wat je nodig hebt voor het echte kluswerk, maar er komt een moment dat het gaat om de inrichting en styling. Luxesierbeslag.nl, met ruim 4.000 artikelen, is dan een mooie shop om eens een kijkje te nemen! Waarom lees je hier.

    0 Klusgereedschap bestellen?

    Neem eens een kijkje op de webshop van onze vrienden bij Klusgereedschapshop.nl, met een zeer specialistisch assortiment aan klusgereedschap!

    VIDEO - Wat wordt bedoeld met de doornmaat, PC-maat of steekmaat van een slot?
    0 VIDEO - Wat wordt bedoeld met de doornmaat, PC-maat of steekmaat van een slot?

    Een instructievideo om duidelijk te maken hoe je een PC-maat en doornmaat meet! Voor het bestellen van een slot is het belangrijk om te weten wat de doornmaat en PC-maat (ook wel steekmaat genoemd) van het slot is. De doornmaat is de afstand van het hart van het krukgat/cilindergat tot de voorkant van de voorplaat. De PC-maat of steekmaat is de afstand van het hart van de krukgat tot het hart van het slotgat.

    De draairichting van een deur bepalen?
    0 De draairichting van een deur bepalen?

    De draairichting van de deur of van het raam is belangrijk om te bepalen voordat je een bestelling kan doen. Bij het bestellen van verschillende producten zoals sloten, scharnieren, raam- en deurbeslag is het van belang om rekening te houden met de draairichting, anders kan het goed zijn dat het niet past op de deur of het raam. De draairichting wordt  aangegeven volgens de DIN Normering (zie afbeelding), in dit blog gaan we daar verder op in zodat je altijd het juiste artikel bestelt!

    Koekje erbij?

    Wij maken gebruik van cookies om u de beste ervaring te bieden bij het gebruik van onze website. Indien u op “Accepteren” klikt, gaat u daarmee akkoord. Bekijk ons cookiebeleid.

    Accepteren